Europe Dairy Systems is de distributeur van Dairymaster voor een groot aantal landen in Europa. Tevens zijn wij producent van mobiele melkinstallaties, deze worden in eigen beheer geproduceerd en uiteraard uitgerust met de kwalitatief hoogstaande Dairymaster melkapparatuur. Naast de producten van Dairymaster leveren wij ook een groot aantal andere producten zoals middelen voor vloer- en wandverbetering, voersystemen, putvloeren, geavanceerde standplaatsherkenningssystemen, managementprogramma's en een reinigingsmiddel met superieure eigenschappen.

Europe Dairy Systems is gesitueerd in Nederland (Zeewolde) en heeft o.a. een vestiging in Duitsland (Seehausen). We werken met een uitgebreid dealernetwerk door heel Europa. Onze mensen helpen u graag verder, mochten er dus vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Dairymaster is wereldleider in het produceren en ontwikkelen van melkapparatuur. De fabriek van Dairymaster is gevestigd in Causeway, in het zuiden van Ierland. Hier vindt centraal de volledige productie plaats. Bijna 95% van het assortiment wordt geproduceerd in deze fabriek. Europe Dairy Systems is distributeur van Dairymaster voor het grootste gedeelte van West-Europa.

Dairymaster is in Europa vooral bekend om haar geavanceerde Swing-Over melkstallen en draaimelkstallen. De prioriteit ligt bij het maken van de meest efficiënte, robuuste en technologisch geavanceerde automatische melkapparatuur. Dit resulteert in het terugdringen van jaarlijks terugkomende onderhoudskosten en zorgt voor meer plezier in het melken bij hogere capaciteiten per uur en per melker.

Naast melkapparatuur is Dairymaster ook onderscheidend in haar melktechniek. Dairymaster werkt volgens het Ierse melksysteem, welke gebaseerd is op universitair onderzoek. Dit melksysteem zorgt voor beter en sneller uitmelken van de koeien.

De producten van Dairymaster zijn geschikt voor alle typen bedrijven en zijn modulair uitbreidbaar. U kunt kiezen voor een eenvoudige uitvoering van de melkstal, maar ook voor een groot aantal opties, waarbij veel handelingen geautomatiseerd kunnen worden.

Onze vertegenwoordigers kunnen u uiteraard uitvoerig informeren over alle aspecten betreffende de melkstal en koerouting. Wij kunnen u standaard tekeningen aanbieden, zodat u de melkstal eenvoudig kunt intekenen in uw situatie. Om u kennis te laten maken met het melkprincipe van Dairymaster en onze melkstallen, maken wij graag een afspraak om referentie melkstallen bij u in de buurt te bezoeken.

Wij komen graag in contact met u, zodat u het verschil kunt ervaren van Dairymaster.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce