Pulsatie

Ons pulsatiesysteem is alom erkend als het beste op het gebied van betrouwbaarheid, consistentie en onderhoudsgemak. De pulsatiefrequentie en -verhouding worden weergegeven op het scherm van de elektronische aanstuurkast. Het vacuümverbruik is minimaal dankzij de fasegestuurde eenheden. De installatie is voorzien van een extra schakelaar voor het uitspoelen van de pulsators tijdens onderhoudswerkzaamheden. De pulsators zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden uitgespoeld met heet water voor een betere hygiëne en handhaving van het pulsatiepatroon.

Per twee melkstellen wordt één elektronische pulsator gebruikt, met een hoge capaciteit en een lage onderhoudsbehoefte. Een luchtfilterleiding verbindt de pulsators onderling, aan het eind van de filterleiding is een speciale filter bevestigd voor de toevoer van schone lucht. Standaard levert Dairymaster de pulsatiestop mee, dit betekend dat wanneer de pulsator niet in gebruik is, deze uitgeschakeld wordt.

Ons pulsatiesysteem is een van de belangrijkste componenten van de melkinstallatie. Voor een optimale werking van het pulsatiesysteem zijn de onderzoeksactiviteiten van Dairymaster zowel op testen als op ontwikkeling gericht. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit het meest geschikte vacuüm onder de speen is tijdens de melkfase en de rustfase.

JetSaver

De Jetsaver is een nieuwe unieke optie die standaard op Dairymaster melkstallen geleverd wordt. Dit gepatenteerde systeem zorgt voor een flinke stroombesparing van uw melkinstallatie. Door de JetSaver worden de pulsators op bepaalde tijden uitgeschakeld, zodat de piekbehoefte lager wordt. Door deze optie kunnen de vacuümpompen zo uitgevoerd worden dat ze tijdens het melken en tijdens het spoelen minder stroom gebruiken.

Voor u als veehouder zorgt dit voor een sterke vermindering van de jaarlijkse kosten.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce