Vacuümpompunit

VacuTech vacuümpompinstallaties zijn geproduceerd van de meest degelijke materialen. Deze installaties zijn modulair uitbreidbaar en aanpasbaar. De vacuümpomp zelf is een oliegesmeerde pomp, welke bekend zijn als de meest betrouwbare op de markt verkrijgbare pompen.

 

Kenmerken:

  • De vacuümpompen en elektromotoren worden als één geheel ingebouwd geleverd
  • Deze vacuümpompinstallaties voldoen aan de internationaal geldende ISO standaarden

VSaver frequentieregeling

Optioneel is de VSaver leverbaar, deze zorgt ervoor dat de vacuümpompunit nooit meer vacuüm op zal bouwen dan noodzakelijk is. De vacuümpompen zijn gebaseerd op het maximaal benodigde vacuüm, dit maximum is alleen nodig bij het spoelen van de melkstal. Dit betekend dat tijdens het melken dus altijd teveel vacuüm geproduceerd wordt, wat door de vacuümregulateur weer toegelaten wordt.

Door middel van de VSaver zal de energieconsumptie sterk afnemen en wordt het geluidsniveau van de stal verlaagt. Dit komt deels door de langzamer draaiende vacuümpompen en deels doordat men de regelateur niet hoeft bij te regelen.

Kenmerken:

  • Sterke reductie van het energiegebruik
  • Geluidsreductie

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce