Automatische keerstang

Dairymaster heeft pionierswerk verricht in het gebruik van het keerstangsysteem in draaimelkstallen. Door dit automatische keerstangsysteem is het nadeel van een buitenmelker opgeheven. Een veelgehoorde opmerking is dat het overzicht ontbreekt bij een buitenmelker, waardoor een 2e persoon de koeien moet controleren.

Door toepassing van dit systeem wordt de melkpositie van koe verspert wanneer de koe nog melkt of niet goed is uitgemolken. Wanneer een melksysteem alleen beschikt over automatische afname, wordt de melkpositie verspert wanneer de afname nog niet opgetrokken is.

Wanneer uw systeem uitgerust is met melkmeters wordt gecontroleerd of de melkgift binnen de marge valt in vergelijking met de gemiddelde melkgift van de afgelopen dagen. Wanneer dit niet het geval is, komt de koe automatisch nogmaals langs de melker ter controle. Wanneer de koe nogmaals langskomt, wordt dit gemeld door het geluidsmeldingensysteem en op het scherm.


Kenmerken:

  • Maakt een 1-persoons melksysteem mogelijk
  • Controle van melkgiften, waardoor koeien die niet uit zijn het platform niet kunnen verlaten

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce