Platform

Het gehele platform wordt geproduceerd in de fabriek van Dairymaster in Ierland. Dit in tegenstelling tot veel andere merken. Dit heeft als groot voordeel dat Dairymaster eenvoudig en effectief alle producten met elkaar integreren kan.

Het platform is geconstrueerd van zwaar gegalvaniseerd staal voor een lange levensduur. De basis van het platform is ook meteen de bekisting, waarin het betonnen platform ter plekke gestort wordt. Het platform wordt gedragen door zeer zwaar uitgevoerde loopwielen. Deze loopwielen zijn compleet verstelbaar, waardoor het platform optimaal geïnstalleerd kan worden.

De aandrijving van het platform is door Dairymaster zelf ontworpen en derhalve zeer betrouwbaar. Het platform heeft een traploos instelbare snelheidsregeling.

De gehele opbouw bestaat uit zwaar ijzerwerk en is gebaseerd op intensief gebruik. De standafscheidingen en beplating zijn ook geheel leverbaar in roestvrij staal. Het geheel van hekken en koerouting is gebaseerd op het melken met hoge capaciteit. Het melken van 200-250 koeien per uur met 1 melker is zeer gangbaar bij dit melksysteem.

Graag nodigen wij u uit om samen bij één van onze klanten te komen kijken met melken. Wij kunnen u dan nog veel meer voorbeelden tonen waarin Dairymaster uniek is. Ervaar zelf het verschil!

Kenmerken:

  • Zwaar uitgevoerd staalwerk
  • Compleet verstelbare loopwielen voor een optimale installatie
  • De aandrijving van het platform is zeer betrouwbaar en traploos instelbaar
  • Uitgevoerd voor hoge capaciteit melken met 1 persoon
  • Volledig geïntegreerd systeem

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce