Geluidsmeldingen in de melkstal

Het Dairymaster geluidsmeldingensysteem maakt het mogelijk voor de melkstal om direct met de melker te communiceren. De mogelijkheden zijn eindeloos en de toepassingen van dit innovatieve systeem zijn zeer breed toepasbaar. Deze optie is zeer gewild en wordt al jaren toegepast in diverse settingen.

Het systeem is een onmisbaar managementinstrument wanneer u werkt met meerdere melkers. Maar ook in andere situaties binnen bedrijven geeft het systeem veel voordelen. Het geeft meer rust omdat u geattendeerd wordt over attentiepunten in de melkstal. Het systeem wordt aangestuurd door de melkmanager software, bepaalde meldingen worden automatisch gegenereerd, maar andere dienen handmatig aangevinkt te worden.

Wanneer koeien de melkstal binnenlopen, wordt het aantal koeien geteld door het systeem, zodat de melker weet wanneer de deur dicht kan. Tijdens het binnenlopen worden de attentiepunten al een keer omgeroepen. Bepaalde meldingen worden nogmaals herhaald bij het onderhangen van het melkstel bij de koe. Ook tijdens het melken kunnen bepaalde attentiepunten worden gemeld, bijvoorbeeld wanneer een koe een te grote afwijking in de melkgift heeft.

Tenslotte kan de melker ook een geïntegreerd entertainmentsysteem bedienen via de melkmeter terminals. Hierdoor is het mogelijk een CD in de computer af te laten spelen en kan ook het geluidsvolume ingesteld worden. Dit achtergrondgeluid wordt automatisch gedempt wanneer meldingen omgeroepen worden.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce