Management software

Dairymaster levert in principe een combinatie van Dairymaster melkmachinesoftware en Uniform-Agri managementsoftware.

Dairymaster melkmachine software:

Milk Manager is een gebruikersvriendelijk systeem, dat volledig geïntegreerd is met de melkstalapparatuur. Complete informatie over de melkgift, melkduur, voerverstrekking, koekalender gegevens, koeselectie en levend gewicht zijn gemakkelijk toegankelijk.

Belangrijkste kenmerken:

  • Volledige integratie van de software met de melkstalautomatisering. De software stuurt onder andere de voergiften en selectie aan.
  • Audioberichten kunnen via het spraaksysteem in de gekozen taal in de melkstal omgeroepen worden. Voor de melker zichtbare en hoorbare berichten kunnen door de gebruiker worden ingesteld, maar er kan ook worden gekozen uit een ruim aanbod aan standaardgeleverde berichten.


Uniform-Agri koemanagement software:

Uniform-Agri is onbetwist marktleider in de Nederlandse melkveehouderij van management software met duizenden gebruikers. Uniform-Agri kenmerkt zich door: "een boerenhart en ICT-verstand".

Het grootste voordeel van deze managementsoftware is de mogelijkheid tot koppeling met centrale databases als I&R en MRO (CRV). De software kan geavanceerde rapporten maken en u heeft ook de mogelijkheid kosteloos een externe back-up te maken. Deze back-up wordt via internet automatisch opgeslagen bij Uniform-Agri. Een samenvatting van de inhoud van het programma:

  • Koemanagement, eenvoudig ingeven van koekalender gegevens en automatisch printen van attentielijsten
  • BSK, bedrijfsstandaardkoe
  • Gezondheidsanalyse
  • Productieanalyse

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Uniform-Agri. Hier kunt u meer informatie vinden over Uniform-Agri en afzonderlijke filmpjes per onderwerp bekijken. Een stem legt uit wat u ziet, zet hiervoor het geluid van uw luidspreker(s) aan.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce