MooMonitor+ | Gezonde koeien - Sneller drachting

Het MooMonitor+ Systeem is het meest nauwkeurige en tevens modernste systeem op de markt voor bewaken van tochtigheid en gezondheid.

Onderscheidend in de markt is de uiterst complexe dataverzameling welke staat voor zeer nauwkeurige resultaten maar tevens zeer helder weergegeven in een app of op de PC.
Individuele koegegevens als activiteit, herkauwactiviteit, vreet- en rustverhouding wordt alle met 1 sensor continu gemeten en per 15 minuten verzonden. Hierdoor heeft u als veehouder altijd real-time data. Indien afwijkend gedrag of tocht waargenomen wordt zal de app (per sms kan ook) u hiervan op de hoogte stellen.

Hieronder vindt u een video met meer informatie van de gratis app.

Het systeem is volledig cloud-gebaseerd waardoor het basisstation direct aangesloten kan worden op het internet, hierdoor geen tussenkomst van een PC noodzakelijk is en beschikt u altijd over de laatste updates.

Uniek is de grote reikwijdte van de antenne, vaak is deze zelfs groter dan 1 km. Toewijzing van nieuwe transponders kan zeer eenvoudig door met een NFC-compatible smartphone de sensor te scannen. Er zijn nog veel meer voordelen en bijzonderheden te benoemen, dit lichten we graag toe in een adviesgesprek.

We willen u er tenslotte op wijzen dat het systeem volledig compatible is met andere Dairymaster apparatuur. Maar door de cloud-gebaseerde software is het ook volledig stand-alone te gebruiken. Zelfs aansturing van een stand-alone Dairymaster selectiebox is mogelijk via 2-weg communicatie uit de app.

U vindt in de onderstaande video een samenvatting van het volledige systeem.


Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce