Parlourtop vloerafwerking

Parlourtop is een gekleurde toevoeging aan het beton, het is speciaal ontwikkeld voor toepassing in melkstalvloeren. Het wordt toegepast in de verse nog natte betonnen afwerkvloer. Het resultaat is een gekleurde slijtloze bovenlaag die tot 800% meer weerstand tegen slijtage geeft dan 40N beton.

Toepassing van Parlourtop in uw vloer is een goedkoop en zeer doeltreffend alternatief voor een epoxy vloercoating. Ten eerste is het materiaal goedkoper, ten tweede hoeft de vloer maar één keer afgewerkt te worden wat ook scheelt in de kosten. Wellicht is het woord alternatief niet goed gekozen aangezien parlourtop in praktisch alle Dairymaster melkstallen in de vloer verwerkt wordt.

Door gebruik van parlourtop wordt de bovenlaag van de vloer 800% harder dan normaal 40N beton. Dit betekend dat een vloer die ruw afgewerkt wordt ook ruw blijft waardoor de koeien veel grip op de vloer houden. Door het harde beton is de vloer ook eenvoudiger te reinigen. In bijvoorbeeld tankruimtes is parlourtop ook glad af te werken waardoor het minder grip heeft maar nog makkelijker te reinigen is. Tenslotte is de vloer zuurbestendig.

Parlourtop is verkrijgbaar in de kleuren licht grijs, donker grijs, rood, groen, blauw, zwart en naturel.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en kleuren.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce