Comfort+ beweegbare putvloer

Door middel van een Comfort+ putvloer creëert u een melker vriendelijke werkomgeving. Vooral wanneer u melkt met meerdere melkers kan dit de werkomgeving ergonomisch sterk verbeteren.

De Comfort+ beweegbare putvloer heeft een aantal vooraf bepaalde niveaus die in het geheugen opgeslagen worden. Elke melker kan zijn of haar werkhoogte voorprogrammeren. Daarnaast is ook een niveau ingesteld voor een betere werkhoogte bij het in de spoelstand zetten van de melkstellen.

De putvloer is uitgerust met solide kunststof roosters waardoor u voldoende grip blijft houden en waardoor water perfect afgevoerd wordt. Deze vloer is leverbaar voor melkstalputten van alle lengtes, maar ook als vloer bij een draaimelkstal.

Comfort+ vaste putvloer

Wanneer de werkhoogte van de vloer niet variabel hoeft te zijn, maar u wilt wel een solide anti-slip kunststof vloer dan is dit de juiste keuze. De vloer wordt aan de putrand gemonteerd en heeft een perfecte waterafvoer.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce