FeedRite OptiFeeder krachtvoerstations

Deze krachtvoerstations maken het mogelijk de melkgift en gezondheid te optimaliseren door nauwkeurige individuele krachtvoerverstrekking.

De OptiFeeder wordt aangestuurd door de centrale software van Dairymaster. Hierin wordt ook rekening gehouden met andere automatische voergiften. Het is daardoor mogelijk om te voeren naar voergrafiek, productie, gewicht of zoals handmatig ingesteld. De voergift wordt verdeeld over een aantal in te stellen perioden per dag. Wanneer de koe een periode overslaat, wordt het voer automatisch over de overgebleven periodes verdeeld. Rond het melken zijn de krachtvoerstations uit te schakelen.

De Dairymaster OptiFeeder krachtvoerstations zijn zeer duurzaam uitgevoerd voor langdurig gebruiksplezier. Alle onderdelen die met voer in aanraking komen, zijn gemaakt van roestvrijstaal. Het hekwerk is geconstrueerd van zwaar gegalvaniseerd staal. De voertechnologie is uitvoerig getest en elke voermotor heeft een overbelastingsbeveiliging.

Deze krachtvoerstations kunnen maximaal 3 voersoorten verstrekken. De krachtvoerstations zijn te leveren in enkele, dubbele en multi uitvoering.

Kenmerken:

  • Volledig roestvrijstalen uitvoering van de krachtvoerstations met uitzondering van het hekwerk
  • Geautomatiseerd voeren vanuit het managementprogramma
  • Alle periodes zijn afzonderlijk in te stellen

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce