Dairymaster opereert vanuit haar hoofdkantoor te Causeway in County Kerry in Ierland. Wij zijn één van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten op het gebied van melkwinning.

Het geheim van het wereldwijde succes van Dairymaster is de betrokkenheid van het bedrijf bij onderzoek en ontwikkeling, de superieure productkwaliteit en de uitstekende service en ondersteuning aan de klant. In de afgelopen veertig jaar heeft Dairymaster vanuit haar eigen afdeling 'Onderzoek en Ontwikkeling' alle aspecten van melktechniek en management onderzocht. Ons bedrijf heeft unieke technologische geavanceerde oplossingen ontwikkeld, die gericht zijn op het winstgevender maken van de melkveehouderij door het verminderen van de langetermijnkosten en het terugdringen van arbeid. Dit hebben wij bereikt door de melktechniek als basis van de melkstal te nemen. Opslag, verzameling en analyse van gegevens is een stuk eenvoudiger geworden, waardoor zowel een onmiddellijke reactie op de actuele gebeurtenissen als strategische planning op lange termijn mogelijk zijn.

Een andere reden waarom Dairymaster een veel gemaakte keuze is door melkveehouders over de hele wereld, is de flexibiliteit van het uitgebreide productaanbod. Dit is aangepast om aan de behoeften te kunnen voldoen van melkveebedrijven van elke grootte. Veel producten kunnen effectief als zelfstandige eenheden worden gebruikt, waardoor ze ook geschikt zijn voor kleinere melkveebedrijven. Alle producten kunnen echter opgewaardeerd en geïntegreerd worden in een volledig geautomatiseerde melkstal. Dairymaster biedt de mogelijkheid om de productie te controleren van de dieren, zowel individueel als per kudde.

Dairymaster produceert bijna 95% van alle producten zelf - van de rubberdelen tot het bedieningspaneel voor de melkmeter - dit is uniek voor de fabrikant! De strenge controle in alle stadia van het productieproces ligt ten grondslag aan de kwaliteit van het eindproduct. Bovendien biedt dit het bedrijf de mogelijkheid tot het experimenteren en op maat maken van zelfs het allerkleinste machineonderdeel, zodat dit altijd volgens de specificatie functioneert. Onze ervaringen op het gebied van melkstalontwerp zijn direct beschikbaar, zodat u deze kunt benutten voor een optimale inrichting van uw bedrijf.

Ten slotte verzekeren de persoonlijke benadering en toegankelijkheid van Dairymaster haar klanten ervan dat de service van het bedrijf niet ophoudt bij de verkoop. Integendeel, door de uitstekende nazorg, de voortdurende ondersteuning van de dealer en de constante bewaking van de productprestatie in de markt, houdt Dairymaster steeds de vinger aan de pols met betrekking tot alle aspecten van de bedrijfstak. Deze grondige kennis van de bedrijfstak heeft geleid tot parallelle ontwikkeling van producten, welke tegemoetkomen aan de behoeften van melkveehouders in de uiterst concurrerende agrarische omgeving van vandaag.

De website van Dairymaster in Ierland is te vinden via www.dairymaster.com.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce