Mobiele melkstal - MobiStar 2G met beweegbaar koeplatform

De 2e generatie Mobiele melkstallen is zeer eenvoudig te verplaatsen en beschikt over een beweegbaar koeplatform. Dit heeft de volgende voordelen:

  • De melkstal is vanwege de korte looplijnen (geen oploopplanken) eenvoudig in te passen in allerlei situaties en daardoor zeer flexibel te gebruiken.
  • Doordat de MobiStar 2G beschikt over een beweegbaar platform zijn geen bouwwerkzaamheden noodzakelijk. Toch kan de melker op een ergonomische manier de koeien melken.
  • Doordat de MobiStar 2G zichzelf op kan tillen is tijdens het op- en afladen geen kraan nodig en kunt u de mobiele melkstal zelf verplaatsen. Hierdoor is ook gebruik in het weiland een mogelijkheid.
  • De MobiStar 2G wordt compleet geleverd, zodat u kunt melken. Diverse opties zijn toe te voegen zodat de mobiele melkstal perfect aansluit op uw wensen. Leverbaar zijn de uitvoering met 1x6, 1x8, 1x10 en 1x12 koeien.
  • De MobiStar 2G is ook financieel erg interresant. Leasen, huren en kopen is mogelijk. De MobiStar heeft een hoge restwaarde.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce