Dairymaster buitenmelker carrousel

De Dairymaster buitenmelker carrousel is de meest geavanceerde draaimelkstal ter wereld. In deze melkstal is de unieke Dairymaster melktechniek toegepast. Daarnaast zijn er tal van nieuwe ontwikkelingen toegepast waardoor deze melkstal uitstekende prestaties levert.

De uitvoering van de melkstal is afhankelijk van de gewenste mate van automatisering. U kunt kiezen voor de installatie van de volautomatische Swiftflo Carrousel, maar u kunt ook kiezen voor een eenvoudiger systeem dat de mogelijkheid biedt tot uitbreiding op een later tijdstip. De afmetingen van de Swiftflo Carrousel kunnen worden afgestemd op de wensen van de veehouder. Ons ontwerpteam kan u van dienst zijn bij alle aspecten van het bouwontwerp en ons zeer ervaren technisch personeel kan u uitgebreid advies en assistentie geven om de melkstal op uw wensen af te stemmen.

In een volledig geautomatiseerde melkstal komen de koeien de melkstal binnen via een looppad waar de dieren stuk voor stuk geïdentificeerd worden waarna ze op het draaiende platform stappen. Automatische krachtvoerverstrekking is mogelijk volgens voorgeprogrammeerde individuele hoeveelheden op basis van productie, gewichtstoename of lactatiestadium. Via een geluidsmeldingssysteem in de melkstal wordt de melker op de hoogte gebracht van belangrijke attenties, tevens worden op de display van de melkmeter attenties visueel weergegeven.

Enkele voordelen van Dairymaster buitenmelker melkstallen:

  • Zeer hoge capaciteit
  • 1-persoons melksysteem (tot 250 koeien/uur bij 50 melkposities)
  • Zeer solide uitvoering welke geschikt is voor intensief gebruik
  • Binnen- en buitenzijde zijn van elkaar afgesloten voor een optimale bescherming van de componenten
  • Uitvoering op maat d.m.v. een zeer volledige basisversie met een daarvoor geschikt optiepakket

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce