Open dag Pronk, Broek in Waterland, op 24 september


De nieuwe ligboxenstal
Sinds juli 2011 is op het bedrijf van Firma Pronk in Broek in Waterland een nieuwe ligboxenstal in gebruik genomen.

Deze stal is uitgerust met een 50-stands Dairymaster buitenmelker. Op zaterdag 24 september tussen 10:00 en 16:00 uur heeft u de gelegenheid om dit bedrijf te bezoeken.

Op het bedrijf worden in totaal 250 koeien gemolken. In de nieuwe stal zijn 110 ligplaatsen en de melkstal gesitueerd. De Dairymaster 50-stands buitenmelker is een roestvaststalen uitvoering met o.a. RVS voerbakken, standafscheidingen, keerbeugelsysteem en consoles. De automatisering bestaat o.a. uit melkmeting met koeregistratie, automatisch voersysteem en het nieuwe automatische spraysysteem op elke koeplaats. Op het bedrijf is speciale aandacht besteed aan de wachtruimte met opdrijfsysteem en de nabehandelingsstraat met separatiemogelijkheden.

Op de open dag kunt u de stands bezoeken van de vele bedrijven die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van dit project. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven en te vermaken.
Namens de deelnemende bedrijven en de familie Pronk bent u van harte uitgenodigd. Het adres is Overlekergouw 2, 1151 CX Broek in Waterland.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce