Innovatieve vrijloopstal familie Hoogland te Montfoort


Bij de familie Hoogland in Montfoort is onlangs gestart met de bouw van een innovatieve composteerstal. De stal, die plaats gaat bieden aan 200 koeien, is volledig aangepast aan de wensen van de koe. De duurzame vrijloopstal geeft de koe voldoende ruimte om haar natuurlijke gedrag te kunnen uitoefenen. De bodem van de stal wordt gevuld met houtsnippers, voor een stevige en luchtige bodem.

De koeien zullen in de nieuwe stal gemolken worden met een Dairymaster 26 stands Swing-Over melkstal. Door de unieke melktechniek worden de koeien beter uitgemolken, waardoor er sneller, beter en efficienter gemolken wordt. Ook zorgt de melktechniek ervoor dat er veel minder lucht wordt gezogen door de melkklauw, in veel gevallen heeft de combinatie van dit systeem een positief effect op de gezondheid. De melkstal is tevens voorzien van een lokbrok-voorbereiding. Dit maakt het makkelijk om in een later stadium lokbrok te gaan voeren. Ook zijn er Dairymaster krachtvoerboxen aanwezig.

Bekijk voor meer informatie en de actuele stand van zaken de website www.hooglandfarm.nl

 

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce