Open dag Boerkamp, Olst (OV)


Melkveebedrijf ‘Steunenberg’ van de familie Boerkamp in Olst bestaat 100 jaar en heeft afgelopen jaar een nieuwe ligboxenstal met diepstrooiselboxen voor 275 melkkoeien gebouwd. Om dit te vieren houdt de familie Boerkamp op zaterdag 12 april a.s. een open dag. De nieuwe stal zal tijdens dit feestelijk jubileum officieel worden geopend door de 3e en 4e generatie op het bedrijf.

In de nieuwe stal is de nadruk gelegd op maximaal koecomfort tegen minimale kosten. Dit is onder meer bereikt door gebruik te maken van de nieuwe Zeus Agrifloor-2 betonvloer, waarmee deze stal de status van proefstal heeft gekregen. Ook is de stal onderkelderd met 3 aparte kelders die uitkomen op een dwarse kelder (afstort) van 300 m2 waarin de mest wordt verzameld. In de toekomst is het daardoor mogelijk om van deze dagverse mest gas te produceren.

De oude stal is omgebouwd naar zorgstal met daarin de eerste DairyMaster Mobistar melkstal van Nederland. Deze 2 x 10 swingover mobiele melkstal is heel eenvoudig en snel te plaatsen en te verplaatsen.

Graag nodigen wij u namens de familie Boerkamp van harte uit om deze bijzondere stal te komen bekijken! Zie ook de fotoreportage op de website van Veeteelt: http://veeteelt.nl/foto/fotoreportage-melkveebedrijf-boerkamp

Datum: zaterdag 12 april 2014

Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur

Adres: Steunenbergerweg 7 A, 8121 RJ Olst

Wij verzoeken u vriendelijk om niet in bedrijfskleding de open dag te bezoeken.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce