Open dag familie Van Dijk, Surhuizum (FR)


In Surhuizum is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe stal van Minze en Gerdy van Dijk. Om de opening van de nieuwe stal te vieren, wordt er op zaterdag 12 juli een open dag op het bedrijf gehouden.

In de nieuwe stal zullen de koeien gemolken worden in een 26-stands Dairymaster Rapid-Exit Swing-Over melkstal. Deze stal is onder andere voorzien van Dairymaster reinigingsautomaat, individueel voersysteem, doorloopherkenning, melkmeting, 2-weg selectiebox en MooMonitor activiteitsmeting.

Verder is er een gescheiden mestsysteem te zien, diepstrooiselboxen met een stroverdeler, emissiearme dichte vloer met afschot naar de boxen en voerpad en vele andere dingen. De stal heeft een proefstal status.

Op de open dag op zaterdag 12 juli is er gelegenheid voor iedereen om de nieuwe stal te bekijken. Van 10:00 tot 16:00 bent u van harte welkom op het bedrijf op adres It Noard 5, 9283 TA Surhuizum

 

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce