Open dag Mts. Kraaijenbrink, Heerde (GLD)


Begin mei 2014 is op het bedrijf van maatschap Kraaijenbrink de bouw van een compleet nieuwe ligboxenstal met melkstal voltooid. Om dit te vieren en om belangstellenden de gelegenheid te geven het bedrijf te bekijken is er op vrijdag 11 juli a.s. van 11:00 tot 17:00 uur een open dag op het melkveebedrijf in Heerde (GLD).

De nieuwe stal is gebouwd in samenwerking met Bouwbedrijf Wim Top en de betrokken leveranciers. De stal voldoet aan de normering van de Maatlat Duurzame Veehouderij en biedt plaats aan 400 melkkoeien. Er wordt gemolken in een innovatieve 50-stands Dairymaster buitenmelker.
Deze volledig in rvs uitgevoerde Dairymaster buitenmelker heeft een capaciteit van 250 koeien per uur met slechts 1 melker en is onder andere voorzien van melkmeters, koeherkenning, activiteitsmeting, automatisch spraysysteem gemonteerd op het platform en individuele voerverstrekking met twee voersoorten. Ook is speciale aandacht besteed aan de wachtruimte met opdrijfsysteem en de nabehandelstraat met separatiemogelijkheden.

Naast de Dairymastertechniek, is de stal ook voorzien van een groene vlag roostervloer, een mestscheidersysteem, klimaatgestuurde gordijnen, diepstrooiselboxen, separatieruimte met koematrassen, zonneboiler en er wordt gebruik gemaakt van warmteterugwinning.

Tijdens de open dag gaat de aandacht speciaal uit naar agrarische ondernemers en andere geïnteresseerden uit de sector. Het gehele bedrijf is te bezichtigen en er is een bedrijvenmarkt
waar de betrokken bedrijven aanwezig zijn.

Namens de deelnemende bedrijven en de familie Kraaijenbrink bent u van harte uitgenodigd op
11 juli a.s. aan de Plakkenweg 21, 8181 SN Heerde.

Vindt uw dealer

Postcode:

Volg ons op:

   

Europe Dairy Systems - Marconiweg 17 - 3899 BR Zeewolde - Nederland - Tel:+31 (0) 88 32479 00 - info@europedairysystems.com
Experience the differnce