Over ons

Dairymaster

Het geheim van het wereldwijde succes van Dairymaster is de betrokkenheid van het bedrijf bij onderzoek en ontwikkeling, superieure productkwaliteit en uitstekende service en ondersteuning voor de klant.

Dairymaster is een familiebedrijf, gevestigd in Causeway, Co. Kerry in Ierland.
Het bedrijf is in 1968 opgericht door Ned Harty en exporteert wereldwijd naar meer dan 40 landen.

Dairymaster produceert bijna 95% van alle producten in de eigen fabriek in Ierland, van kunststof delen, RVS tot aan printplaten.

Klik op de video hiernaast om een impressie te krijgen van de zeer moderne fabriek.

0
exporteert naar meer dan 40 landen
0%
productie in eigen fabriek
0
opgericht door Ned Harty
luchtfoto dairymaster ierland

Europe Dairy Systems

Wij zijn Europe Dairy Systems, distributeur van Dairymaster melktechniek voor een groot aantal landen in Europa. Naast de producten van Dairymaster leveren wij ook een breed scala aan andere producten zoals middelen voor vloer- en wandverbetering, voersystemen, putvloeren, geavanceerde standplaatsherkenningssystemen, managementprogramma’s en hoogwaardige reinigings- en verzorgingsproducten speciaal voor de melkveehouderij.

Het MobiStar mobiele melkstal concept is door ons ontwikkeld en wordt in eigen beheer geproduceerd. Door onze nauwe banden met Dairymaster worden onze mobiele melkstallen uiteraard uitgerust met de kwalitatief hoogstaande Dairymaster melktechniek.

Europe Dairy Systems is gevestigd in Zeewolde (Nederland) en beschikt over een centraal magazijn in Seehausen (Duitsland).
Voor verkoop- en serviceondersteuning werken wij met een uitgebreid dealernetwerk door heel Europa.

Wilt u kennismaken met onze mobiele melkstallen en/of kennismaken met het melkprincipe van Dairymaster? Wij maken graag een afspraak met u om referentiemelkstallen bij u in de buurt te bezoeken.

Onze vertegenwoordigers kunnen u uiteraard ook uitvoerig informeren over andere producten uit ons assortiment.

Dairy Systems Deutschland pand seehausen